У підмосковному Пушкіно вчителька англійської мови, багатодітна матір повісила 4-річного сина у власній квартирі. Правоохоронці вже затримали жінку.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, бездиханне тіло синочка знайшов батько, який пішов на двір гуляти з двома донечками. Всього у родині четверо дітей.

Мама з молодшим лишилися вдома вчити вірша. Коли батько з доньками повертався додому, жінка довго не відчиняла двері, та врешті-решт чоловіку вдалося прорватися до квартири. Беззахисну дитину матір повісила на колготках на шведській стінці. Шокований батько намагався відкачати сина, та все було марно.

Пояснити причину свого вчинку матір не змогла. Декілька років тому жінка спостерігалася у психіатричній лікарні з попереднім діагнозом "шизофренія", та на облік її тоді так і не поставили. Останнім часом рідні помічали, що дружина і мама стала апатичною, та не розуміли причини різкої зміни поведінки.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Нагадаємо, у Хмельницькій області поховали 32-річного чоловіка та його півторарічного сина, яких знайшли повішаними у власному домогосподарстві. Тіла сина та онука знайшла бабуся. Жінка пасла корову, а коли повернулась, то не побачивши рідних, в подвіррі було тихо і вона кинулась їх шукати. У гаражі жінка побачила сина і маленького онука повішаними.