Мешканці будинку на Позняках, де не так давно прогримів вибух, почали отримувати свої речі назад. На місці працювали рятувальники, які вантажили речі в люльку і спускали вниз. Там на них чекали мешканці, які надавали інформацію про своє майно.

Про це у вівторок, 13 жовтня, повідомляє пресслужба КМДА.

"Рятувальники піднімаються сходами, збирають речі і майно, потім викладають через вікно в спеціальну трубу, яку піднімає і опускає кран. Мешканці квартир знаходяться біля будинку та надають рятувальникам інформацію про майно", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Люди, які залишилися без даху над головою в результаті вибуху на Позняках, виступили з вимогами до Президента України Володимира Зеленського. Про це самі постраждалі розповіли у відеозверненні.

Нагадаємо, Знай писав, що в Києві проходять лікування три курсантки, на яких наїхав п'яний майор. Батьки дівчат розповіли, що ампутовані кінцівки у їхніх дочок - не просто від того, що майор наїхав на них, а від того, що він кілька разів переїхав дівчат, намагаючись виїхати з місця події.

Також Знай повідомляв, що під Києвом виявили 12-річного водія на Ланосі. Він катав своїх друзів. Автор запису Сергій Гусак розповідає, що брав участь у веломарафоні і якраз зупинився перекусити, коли помітив юного "Шумахера".