Люди, які залишилися без даху над головою в результаті вибуху на Позняках, виступили з вимогами до Президента України Володимира Зеленського. Про це самі постраждалі розповіли у відеозверненні.

Відзначається, що потужний вибух позбавив людей житла, а деяких – і життів, ще влітку цього року. Тоді президент пообіцяв, що незабаром їм виділять житло. Однак майже всі обіцянки Зеленського так і залишилися тільки обіцянками: чотири десятки сімей так і залишаються на вулиці. Правами власності на нове житло можуть похвалитися тільки три сім'ї з усіх постраждалих.

Як виявилося, тільки кілька будинків, в яких виділили квартири від офісу президента, придатні для проживання. Більшість з них ще не добудовані і навіть не мають поштової адреси.

"Виплата допомоги від КМДА можлива тільки після отримання права власності. Нам в черговий раз обіцяють", - розповідають постраждалі.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Як передавати у Чабанівській сільській Раді, сталася розгерметизація газового трубопроводу високого тиску (Уренгой-Помари-Ужгород).

Через це стався потужний вихід газу в навколишнє середовище. Зараз ситуацію взяли під контроль і припинили вихід газу.

Нагадавши, Знай писав, що в Києві проходять лікування три курсантки, на яких наїхав п'яний майор. Батьки дівчат розповіли, що ампутовані кінцівки у їхніх дочок - не просто від того, що майор наїхав на них, а від того, що він кілька разів переїхав дівчат, намагаючись виїхати з місця події.

Також Знай повідомляв, що під Києвом виявили 12-річного водія на Ланосі. Він катав своїх друзів. Автор запису Сергій Гусак розповідає, що брав участь у веломарафоні і якраз зупинився перекусити, коли помітив юного "Шумахера".