На місцевих виборах до Київради вперше балотується жінка-трансгендер - відома активістка Анастасія Єва Домані.

Про це вона сама розповіла на своїй сторінці в Facebook і опублікувала фото, на якому видно посвідчення кандидата в депутати. Балотуватися активістка буде від Партії "Демсокира".

Правозахисниця та активіста Анастасія Єва Домані народилася хлопчиком. У 36 лроків вона вирішила почати замісну гормональну терапію. У 2018 році Домані отримала паспорт, де вказана жіноча стать.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Вибори будь-якого рівня завжди розкривають чимало людей з цікавими долями. Кого тільки не зустрінеш в числі кандидатів. Вибори цього року здивують киян кандидатом з дуже нестандартною долею. Зокрема, на вибори до Київради виставила свою кандидатуру 33-річна Аліна Сарнацька, яка раніше працювала у сфері секс-послуг.

Нагадаємо, Знай писав, що українська столиця потрапила в топ-40 міст з найбруднішим повітрям, зайнявши 33 місце. Зараз індекс забруднення повітря в Києві становить 71 при нормі в 50. Більш того, столиця України буквально оточена смогом: поруч знаходиться Москва (31 місце), Ліма в Перу (32 місце), Шеньчжень в Китаї (35 місце) і ялина-Кувейт в Кувейті (34 місце).

Також Знай повідомляв, що в Києві сильна злива наробила лиха. Вода стояла у дворах і на вулицях, а потужні потоки стали причиною зникнення сміттєвих контейнерів. Так на Оболоні сміттєві "дзвіночки" попливли.

Нещодавно Знай передавав, що в День народження президента Російської Федерації Володимира Путіна, в середу, 7 жовтня, українці зібралися під російським посольством у Києві.