Киянка закликала допомогти чоловікові з інвалідністю. Про це Inna Bielianska написала на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Жінка повідомила, що побачила в Києві чоловіка, який потребує коштів на операцію і тому змушений шукати підробіток пересуваючись на милицях.

Читайте Знай в Google News!

У мережі вона розмістила фотографію, на якій можна побачити чоловіка в червоній куртці сидить на сходинках в переході. В руках у нього табличка, на якій вказано номер телефону та пропозицію послуги з укладання плитки та ламінату, а також мета — збір коштів на операцію.

Придивившись біля чоловіка можна помітити милиці, на яких він пересувається.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Чоловік шукає роботу, фото: Facebook Inna Bielianska

"Допоможемо, Київ? Фото робила я особисто."- написала Inna Bielianska.

Публікація Inna Bielianska: Facebook

Кияни не могли пройти повз цю публікацію і залишили свою думку в коментарях під фото. Деякі користувачі з казали, що готові допомогти чоловікові і переписали його номер, проте знайшлися і ті, хто з недовірою поставився до заклику про допомогу.

"Рік тому бачила це фото)))", "Це ж скільки років цьому фото?", "Біля метро вже два місяці зустрічаю одну жінку, яка слізно збирає гроші на похорон чоловіка. Без коментарів." - написали кияни під Фото.

коментарі до публікації Inna Bielianska: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Тернопільський школяр створює програми для людей з інвалідністю

Як повідомляв портал "Знай.uа", пожежа позбавила дівчинку з ДЦП найціннішого

Також, "Знай.uа" писав, що жінці скалічив життя чоловік-ігроман