У неділю, 11 жовтня, в Києві недалеко від Подолу водії трамвая і маршрутки влаштували справжній Мортал комбат. Бійка зав'язалася прямо посеред проїжджої частини.

Відеоролик, зроблений очевидцем, на своїй сторінці в Facebook публікує "Київ Оперативний".

Що стало причиною затятого конфлікту, залишається невідомим. Можливо, чоловіки посварилися через те, що маршрутка підрізала трамвай.

Під час бійки водій трамвая з палицею в руках накинувся на маршрутчика і штовхнув його, через що чоловік впав на землю. Той зумів піднятися і вдарити по дзеркалу трамвая.

Це побачив водій трамвая, який знову підбіг до чоловіка та дав йому копняка.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Справжній МорталКомбат стався на Подолі між водіями маршрутки та трамваю. Водій трамваю виграв, бо використав «коронку». А взагалі, це ще один дзвіночок до перегляду пасажирських перевезень у столиці.

Geplaatst door Киев Оперативный op Zondag 11 oktober 2020

Нагадаємо, що у Дніпрі "Гола" пасажирка влаштувала переполох у маршрутці

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Львові маршрутник викинув за борт чоловіка з інвалідністю

Також, "Знай.uа" писав, що кияни збилися в натовпи заради місць у маршрутці, вірус вже не лякає

Знай.ua писав, в Запоріжжі копи насилу відбилися від кусається чоловіка - "Захищав старих і дітей". Як повідомляється, чоловік самовільно встановив бетонні плити між двома будинками з порушенням усіх вимог, перегородивши під'їзні шляхи для спецтехніки у разі можливих надзвичайних ситуацій.