Стало відомо про те, що в Білій Церкві чоловік викинув приятеля з балкона. Подробиці інциденту.

Таким чином, повідомляється, що в місті Біла Церква, що в Київській області, сталося серйозне вбивство. Зловмисників виявився житель Херсонської області.

І так, днями, в Київській області сталося вбивство-чоловік викинув з балкона свого приятеля.

42-річний місцевий житель вийшов на балкон, і його 43-річний товариш вирішив вийти за ним. Той схопив його за ноги і викинув з висоти в кілька поверхів.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Потерпілий отримав численні травми, які виявилися несумісні з життям. Нхедождавшись швидкої допомоги він помер на місці. Злочинець після цього негайно зник з місця події.

На місце також практично відразу прибули співробітники правоохоронних органів. Вони встановили, що виник конфлікт під час розпивання алкогольних напоїв. Практично відразу злочинець був знайдений у своїх родичів. Раніше він вже був судимий за викрадення транспортного засобу.

Вбивцю затримали - на час слідства він перебуватиме під вартою. Тепер за умисне вбивство йому загрожує від 7 до 15 років тюремного ув'язнення.

Нагадаємо, раніше Постраждалі від наїзду п'яного майора студентки розповіли про свій стан - " відчуваю пальці ноги, якої немає"

Як повідомляє портал "Знай" Під Дніпром Школярки влаштували подружці жорстку розправу на камеру - " Добивали ногами в живіт"

Також "Знай" писав, що Школярі жорстоко побили дівчинку з ДЦП: відправили в нокаут і зняли на відео