У мережі розповіли подробиці життя Олександра, який жорстоко розправився з власним шестирічним сином.

Так, того фатального дня чоловік забрав дитину з англійської і повів до себе додому (батьки розлучені), прийшла матір і розгорівся скандал. Олександр не захотів віддавати сина, закрився у квартирі і почав бити хлопчика ножем, а потім підпалив. І вийшов з кімнати. Неймовірна трагедія сколихнула місто, матір і сусіди не можуть оговтатися від шоку.

Пізніше з’ясувалося, що Олександр - уродженець Коломиї. Працював в офісі “Київміськбуду”, отримував непогані гроші, жив на зйомній квартирі. Чоловік не платив аліменти, через що дружина Вікторія подала на нього до суду, пише "Обозреватель".

Відзначимо, що в день трагедії чоловік викидав з вікна синові речі та іграшки. Там же правоохоронці знайшли пакетики з білим порошком. Його приятелі розповіли, що в молодості Олександр любив покурити “дурь” (марихуану). “Років 14 вже не бачилися і не розмовляли. Що з ним сталося, я просто в шоці. Був добрим, чуйним і добрим другом. Любив покурити дурь, як і все в цьому віці. Але так, щоб зловживав, такого не було”, – розповіла знайома Олександра.

Друзі дитинства згадують, що матір Олександра їздила в Італію на заробітки, коли син був школярем. Його вихованням займався батько і старший брат. В соцмережах у матері досі зазначено, що вона живе у Флоренції. Приїжджав туди і її син Олександр, зустрічався з друзями, любив поласувати піццею.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Українка втопила важко хвору дитину в каналі, щоб не дивитися на муки сина

Як повідомляв портал "Знай.uа", під Києвом молодий солдатик став жертвою " Діда"

Також, "Знай.uа" писав, що на Прикарпатті рецидивіст вбив товариша молотком по голові і закопав біля річки