У лісі Житомирської області чоловік вистрілив з рушниці в грибника, який дивом зміг втекти.

Як повідомляють правоохоронці, на виклик приїхали спецпризначенці. Виявилося, що за двома чоловіками, які живуть у селищі Біла Криниця, пішов дачник. Чоловіки йшли в ліс за грибами, як раптом переслідувач не підкрався до одного з них і не вистрілив в ногу.

"Каже: "ти попався". І вистрілив мені прямо в ногу. Я в шоці почав від нього тікати, а він за мною — гнатися", - розповідає постраждалий грибник Михайло Решотник.

На дачу до стрільця приїхали правоохоронці, господар будинку до цього моменту втік. Через кілька годин його затримали в Києві - 49-річний чоловік чинити супротив не захотів. За даними копів, стрілок працює охоронцем у приватній фірмі, і тому у нього є аресел зареєстрованої зброї. Проти чоловіка порушили кримінальну справу за статтею "Замах на вбивство".

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Тим часом у Києві підозрюваний у шахрайстві чоловік вистрілив у співробітника кіберполіції, коли останній прийшов до нього з обшуком. Про подробиці події розповідає прес-служба Національної поліції Києва.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на Південному вокзалі Києва сталася стрілянина, в якій серйозно постраждала людина.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Київській області фітнес-тренер експлуатував жінок для власного збагачення.

Також Знай.ua писав, що у Києві дівчина стала над прірвою заради експерименту.