У соціальних мережах з'явився ролик, на якому біля зупинки громадського транспорту вишикувалася величезна черга. Відео зробили на Мінському масиві, люди чекали 99 автобус. Їх виявилося так багато, що черга повільно переповзла в підземний перехід, розташований неподалік.

Відео на своїй сторінці в Facebook публікує "Київ Оперативний", користувачі обурені ситуацією, коли люди змушені товпитися, щоб потрапити додому. І це в той час, коли Київ знаходиться в жовтій карантинній зоні.

"Затори в Києві не тільки на дорогах, наприклад, ось – черга на 99 автобус. Нагадаємо, що Київ у жовтій карантинній зоні", – нагадали автори повідомлення.

У коментарях під ним користувачі відзначають, що таких колапсів в принципі бути не повинно.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Нехай ще більше Міністерок набудують. Раніше при забудові мікрорайону враховували потребу в транспорті, школах, садках. Зараз просто бабло рубають", "Жесть", "Добре, коли хороша погода і почуваєш себе добре. Тоді йдеш пішки. Прикро. Все для людей", "Особливо в дощ пройтися 30-40 хвилин – це "відмінна" ідея, а потім піти на лікарняний. А щоб його отримати - піти в лікарню і, як варіант, ризикнути і там щось підхопити", - пишуть українці.

Затори у Києві не тільки на дорогах, наприклад, ось - черга на 99-ий автобус. Нагадаємо, що Київ у жовтій карантинній зоні🙈

Geplaatst door Киев Оперативный op Donderdag 8 oktober 2020

Нагадаємо, в Києві біля інфекційного відділення вишикувалася величезна черга з автомобілів швидкої допомоги. Кадри яскравіше будь-яких слів показують, що діється в столиці під час епідемії. Зокрема, на цьому відео зафіксували чергу до інфекційного відділення Київської клінічної лікарні №9.

Як повідомляв Знай. ua, у школах введуть страхування від Covid-19, кому доведеться оформляти документи.

Також Знай. ua писав, що Китайський вірус змінює своє "обличчя", лікар заявила про нові симптоми.