Під Києвом зник безвісти чоловік, який до того перебував у лікарні. Про це повідомляють у поліції області.

Як зазначається, про зникнення 32-річного мешканця села Гоголів Броварського району правоохоронцям повідомила його сусідка. Чоловік зник ще 25 вересня, тобто майже два тижні тому.

За попередньою інформацією, чоловік того дня вийшов з лікарні, проте додому так і не повернувся.

На його пошуки вирушили кінологи, військовослужбовці Національної гвардії України, волонтери з місцевих мешканців та особовий склад Броварського відділу поліції. Наразі масштабна пошукова операція триває, однак безрезультатно.

Популярні новини зараз
"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо "Лічені миті до загрози": пророцтво старця Вікентія про допомогу вищих сил Україні у війні З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися
Показати ще

Прикмети зниклого безвісти чоловіка: середньої статури, світловолосий, у день зникнення був одягнений у темні штани та футболку.

У поліції звертаються до всіх громадян, які мають будь-яку інформацію щодо можливого місця перебування броварчанина, та просять повідомити про це за номером "102".

Також Знай писав, що в Києві пропала школярка в рожевій сукні. Дівчинка-підліток вийшла з дому 26 вересня і зникла. Вона проживає в Солом'янському районі столиці. Коли дитина зникла до правоохоронців звернулися батьки. Вони розповіли, що дівчинка була в рожевій сукні і джинсовій куртці.

Нещодавно Знай передавав, що маленьку школярку, яка зникла у п'ятницю у Львові, продовжують шукати. За новою інформацією, дівчинку могла викрасти її рідна тітка.

Нагадавши, Знай повідомляв, що у Львові патрульні встановили місцезнаходження 8-річної дівчинки, яка зникла у п'ятницю, 25 вересня.