Через шість років після зникнення з сім'єю возз'єднався пухнастий улюбленець Бейлі - сіамський кіт, зниклий в британському графстві Кабрія в квітні 2014 року.

Господарі довго і, на жаль, безуспішно намагалися знайти свого друга і, втративши надію, майже повірили в його загибель. Про це пише видання Cumberland & Westmorland Herald.

Минуло довгих шість років, перш ніж Робін, хазяйці Бейлі, не подзвонили з ветеринарної клініки і не запитали, чи не втрачала вона кота. Жінка відповіла, що у неї немає кота. Потім на тому кінці дроту назвали породу знайденої тварини і пояснили, що в мікрочіпі кота вказано номер її матері. І тоді Робін зрозуміла, що чудеса трапляються. Її любий Бейлі знайшовся через 6 років. Жінка зазначила, що за цей час їхня сім'я встигла двічі переїхати і народити дитину.

Нещодавно работники Корнуоллського заповідника тюленів (Великобританія) зареєстрували на сайті знайомств 10-річного самця видри на прізвисько Харріс, друга половинка якого померла.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що в США поліція зловила і затримала «небезпечного злочинця» - кенгуру спокійно розгулював по вулицях одного з міст штату Флорида. Як він там опинився ніхто не знає. Після незвичайного затримання поліцейські розповіли, що тварина на відміну від інших затриманих вело себе відмінно. Воно не створювало проблем, як люди під час затримання. Поліцейські отримали масу задоволення під час затримання і від душі посміялися.

Знай розповідав, що в Києві зловили пораненого зайця, який влаштував ралі. Рятувальники диких тварин довго ловили зайця так і не змогли зрозуміти, як він опинився в самому центрі столиці. Спійманому вухатому надали допомогу і відправили на реабілітацію в Центр під Борисполем. Після того, як його лапа зажила, його повернули в дику природу, а весь процес показали на відео в мережі.