У Києві, у дворі одного з житлових будинків, розташованих на проспекті Перемоги, зловили дикого зайця. Про це розповіли в столичній Службі порятунку тварин в соціальній мережі Facebook.

Наголошується, що рятувальникам, які прибули за викликом для відлову дикої тварини, так і не вдалося встановити, якими шляхами вухатий гість потрапив в центр столиці.

Зайця обережно відловили, оглянули і передали ветеринарам – у тварини виявилася пошкоджена лапка. Після надання медичної допомоги заєць вирушив у Притулок для диких тварин під Борисполем.

Свобода! Спасибо всем, кто поддерживал зайчика! Теперь он на воле. Мы оказали помощь и вернули в природную среду. Ведь задача реаб центров не накапливать, а выбирать лучшее для животного. Этот заяц дикий и абсолютно готов вернуться домой 🌳🥕🐇 Если хотите поддержать нас и помочь Приюту диких животных финансово - карта ПриватБанка 4731 1856 1037 2341 Попова Наталья Олеговна. (с пометкой Кому по желанию). карта Альфа-Банка 5559 4926 9792 2261 Виталий Шаталов.(для РФ) Огромное спасибо всем кто нас поддерживает!

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще
Geplaatst door Приют для диких животных op Maandag 6 juli 2020

Пізніше його відпустили назад у природу.

«Свобода! Спасибі всім, хто підтримував зайчика! Тепер він на волі. Ми надали допомогу і повернули в природне середовище. Адже завдання реабілітаційних центрів - не накопичувати, а вибирати найкраще для тварини. Це дикий заєць і абсолютно готовий повернутися додому», - додали в службі.

Додамо, що в Запоріжжі заєць прогулювався по місту, поки городяни сиділи під замком, на карантині.

Нагадаємо, в Індії знайшли стародавню статую Бога Сонця, вид якої вразив навіть досвідчених дослідників.

Як повідомляв портал "Знай.uа", біля берегів Флориди підводні дослідники знайшли коробель з вугіллям , який майже 100 років тому зник у Бермудському трикутнику з 32 пасажирами на борту.

Також Знай.uа писав, що в грецькому Пілосі археологи виявили дві елітні гробниці бронзового століття, багаті унікальними предметами.