Київ посів 31-ше місце у світі за рівнем забрудненості атмосферного повітря. Про це повідомили у ресурсі Iqair, наголошуючи, що екологічна ситуація в столиці характеризується як «помірна».

На сьогоднішній день, 8 жовтня, індекс забруднення повітря в Києві становить 66 одиниць, причому норма – 50 одиниць. Таким чином, рівень забрудненості повітря у столиці перевищує норму на 16 пунктів.

Однак не лише отруйне повітря загрожує киянам – місто потопає в отруйному смогу, який увібрав у себе всі шкідливі речовини з автомобільних вихлопів, викидів заводів та підприємств.

Крім того, додають забрудненості столичному повітрю підпали трави, які останнім часом почастішали в Україні.

Киянам рекомендують утриматися від довгих прогулянок, а також уникати місць із насиченим автомобільним трафіком.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що в Дніпрі маршрутник на смерть збив жінку. Автобус виїхав зі світлофора, а водій не зміг відреагувати, так як не відразу побачив жертву аварії. Інцидент стався на перехресті проспекту Дмитра Дворницького та вулиці Андрія Фабра. Жінка переходила дорогу по пішохідному переходу.

Також Знай повідомляв, що в Дніпрі з'явився небезпечний водій маршрутки, його тепер бояться всі пасажири. Місцева мешканка звернулася до городян і запитала, навіщо така зброя. На запитання жінки відповіли, що ніж у водія знаходиться для побутових потреб.

Нещодавно Знай передавав, що у Хмельницькому водій маршрутки вигнав дитину за те, що він поступився місцем бабусі.