У середу, 7 жовтня, українську столицю атакувала негода: затяжна злива цілий день заливала вулиці Києва. На деяких ділянках утворилися жахливі калюжі.

У мережі показали, що діється в місті, передає Сьогодні.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Для багатьох робочий день почався з того, що до метро довелося добиратися пішки: транспорт був переповнений.

"Йшла по калюжах. А що робити? Я живу недалеко від станції метро "Позняки". І не захотіла лізти в переповнену маршрутку. А моя торгова точка знаходиться недалеко від метро. Трохи промокла, але тепер зігріваюся чаєм"– - розповіла продавець Надія.

Комунальники зазначили, що на окремих маршрутах рух ускладнений протягом усього дня. Через погану погоду сталося багато аварій, часто ламався громадський транспорт.

У Києві після чергового урагану комунальники прибирають дерева, що звалилися. Деякі з них впали вкрай невдало – придавивши собою автомобілі. Про один з таких прикрих випадків пишуть у спільноті "Київ Оперативний" у соціальній мережі Facebook. Як повідомляється, у дворі на Саксаганського, 51, на припарковані автомобілі впало дерево.

Нагадаємо, що на Тернопільщину насувається негода, бережіть голови і машини.

Як повідомляв портал "Знай.uа", по Києву пронеслася потужна стихія, тріщали дерева і зносило дахи.

Також, "Знай.uа" писав, що Закарпаття атакує потужний шторм, що важливо пам'ятати в негоду.