У Києві ось уже півроку існують жартівливі місця для паркування, які патрульна поліція анонсувала як "місця для любителів штрафів". Однак їх ігнорують не тільки жителі і гості столиці, а й самі поліцейські. Відповідне фотодоказ опублікували в телеграм-каналі Kyiv News.

"Поліцейські показують, як робити не треба. Не беріть приклад", - пишуть автори повідомлення.

На опублікованому фото-автомобіль патрульної поліції, який розташувався прямо на забороненому для паркування місці.

Водія у формі не зупинив той факт, що місце обведене характерною помаранчевою лінією, і не помітити його просто неможливо. Мабуть, поліцейські вирішили, що те, що заборонено іншим, для них – дозволено.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що в Києві жителі Троєщинського району скаржаться на те, що міська влада не поспішає прибирати залишений після себе безлад на вулицях. Комунальні служби проводили установку світлофорів на перехресті вулиць Закревського та Цвєтаєвої, який знаходиться на Троєщині-Вигорівщині.

Також Знай повідомляв, що жахлива аварія сколихнула Україну. Тягач MAN і вантажний фургон Mercedes з декількома тоннами моркви зіткнулися на трасі Одеса-Миколаїв.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві планують заборонити примусову евакуацію автомобіля. Дана система не виправдала себе і штрафи також виявилися безглуздими.