Президент України Володимир Зеленський зараз знаходиться в пошуку квартири або будинку, куди б він міг переїхати разом зі своєю сім'єю.

Про це глава держави розповіла в інтерв'ю, текст якого опублікувала пресслужба Офісу Президента.

На запитання журналістів, чи перебрався він до резиденції, Зеленський відповів: "Я нікуди не переїжджаю, у мене є квартира".

"Я виїхав зі свого будинку, у мене був приватний будинок під Києвом, але там було неможливо працювати через ковід. Будинок був продано. Тоді я тимчасово переїхав до резиденції. Сьогодні це для мене просто готель, інакше я це не використовував би. Хоча, згідно з нашим законодавством, маю повне право, але я хочу жити вдома. Зараз ми з дружиною шукаємо нове місце. Або побудуємо будинок, або візьмемо в оренду. Для нас важливо мати, як кажуть в Україні, своє особисте сімейне гніздечко", — розповів Володимир Зеленський.

Популярні новини зараз
Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, у Чернігові нардеп спустив шини кількох автомобілів, щоб не дати зняти білборд з кандидатом у мери. Повідомляється, що 26 вересня, у Чернігові на вулиці Любецькій 47-річний нардеп від "Слуги народу" Олег Семінський посеред дня вирішив запобігти зняттю білборду з однопартійцем і кандидатом у мери міста Юрієм Тарасовим.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на Харківщині дружкам Кернеса вказали на двері, вибори під загрозою зриву

Як повідомляв портал "Знай.uа", Микола Томенко радить придивитися до списків партій, які йдуть "по-новому" завойовувати Київ

Також, "Знай.uа" писав, що на крісло мера Тернополя мітять 10 політиків з цікавим минулим