Стало відомо про те, що в Києві знову прорвало труби. Цього разу на вулиці Левановського.

Таким чином, повідомляється, що очевидці зняли все, що відбувається на відео.

У когось немає води місяцями в будинку, а чиновники на ці гроші будують собі нові будиночки десь за містом. З басейном. Ось так ми і продовжуємо жити, весь час чекаючи якісь «покращення».

Раніше стало відомо про те, що в п'ятницю, 18 вересня, в Києві в Святошинському районі по вулиці Коростенській сталася аварія: прорвало Тепломережа, через що довелося перекрити рух транспорту.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

У комунальній службі уточнили, що довелося перекрити ділянку між вулицею Рубежівською і генерала Наумова. Працівники ремонтної служби вже приступили до ліквідації наслідків.

Раніше стало відомо, що працівники КП "Київтеплоенерго" почнуть виявляти аварійні місця в тепломережах за допомогою дронів. Про це повідомляє прес-служба комунального підприємства.

Нагадавши, Знай повідомляв, що у центрі Тернополя в асфальті утворився провал, який став причиною для утворення заторів. На вулиці Руській утворилися затори, а співробітники Тернопільводоканалу зайнялися усуненням причини. На вулиці Руській закрили одну зі смуг руху і розрили яму. У водоканалі обіцяли ліквідувати аварію до кінця сьогоднішнього дня.

Також Знай писав, як у Києві ремонтують дороги. Через тиждень знову потрібно лагодити. І тижня не минуло з моменту, як у столиці на перехресті Щербаківського та Естонської закінчилися ремонтні роботи.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві комунальні служби відзначилися безглуздим "ремонтом" ями біля каналізаційного люка, розташованого на території " Укртелекому».