Окружний адміністративний суд визнав недійсним дозвіл на будівництво в Протасовому Яру - добро на забудову видали ТОВ "Дайтон груп" і компанії "ІНДБУД", тут хотіли поставити черговий житлово-торговий комплекс з готелем і паркінгом. Судові тяжби тривали більше року.

Про це повідомила на своїй сторінці в Facebook повідомила адвокат Євгенія Закревська, посилаючись на рішення суду.

Добрі новини з Протасового яру :) Суддя ОАСК Федорчук задовольнив наш позов і скасував дозвіл на будівництво в...

Geplaatst door Евгения Закревская op Donderdag 1 oktober 2020

Позов з вимогою скасувати забудову ще влітку 2019 року подали засновник ініціативи "Захистимо Протасів Яр" Роман Ратушний з Євгеном Самуджаном. Довгий час справу не розглядали в суді.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Влітку 2020 року КМДА повернула території в Протасовому яру статус зеленої зони, скасувавши рішення депутатів у 2002 році виключити Протасів з переліку зелених насаджень, тим самим дозволивши забудувати його.

Нагадаємо, в Києві на Виноградарі з'явилася каплиця ПЦУ. Невеликий МАФ із золотистим куполом побудували в 2019 році всупереч обуренню городян. Нещодавно до цієї будівлі привезли дошки і почали викладати їх певним чином. Кияни обурилися таким станом справ, так як нова споруда повинна була захопити прилеглу територію.

Також Знай писав, що в Унівському монастирі закрили двері через коронавірус. Настоятель розповів, як йому довелося боротися за життя і здоров'я ченців.

Нещодавно Знай передавав, що на Прикарпатті почалася "війна" за заповідні землі в Карпатах.