У Києві в одному з автобусів виник конфлікт на грунті того, що жінка не одягла маску через астму. Відповідний Відеоролик з'явився на просторах соціальних мереж.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався в одному зі столичних автобусів. Жінка зайшла в салон транспорту без захисної маски, чим відразу привернула увагу кондуктора і водія. Ті вимагали від неї надіти засіб індивідуального захисту, проте та відмовлялася, заявивши, що у неї астма і їй протипоказано.

Кондуктор і водій автобуса почали застосовувати до неї фізичну силу, намагаючись витягнути її з транспорту. Пізніше на місце події прибула поліція, щоб розібратися в ситуації. Правоохоронці також зажадали жінку надіти маску, посилаючись на нібито відповідний закон. Однак, дівчина заявила, що Закону такого немає, а існує лише рекомендація МОЗ і залишати автобус вона не збирається.

В ході тривалих розглядів, правоохоронцям і пасажирці не вдалося прийти до єдиного рішення. Як з'ясувалося, пізніше у неї стався напад і її забрали медики швидкої допомоги.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Києві затримали жінку, яка більше десятка разів повідомляла про неправдиве мінування одного з вищих навчальних закладів столиці.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Києві чоловік вистрілив у поліцейського, який прийшов з обшуком.

Також Знай.иа писав, що на Південному вокзалі сталася стрілянина, в якій серйозно постраждала людина.