У Києві правоохоронці звернули увагу на водія маршрутного автобуса, який поводився досить дивно, говорив за кермом по телефону та порушував санітарні вимоги карантинного режиму. Про це розповіли у Патрульній поліції Києва.

Як зазначається, водій виявився під дією наркотичної речовини. Автобус, яким керував неадекват, спинили, а для того, щоб довезти пасажирів до місця призначення, прислали іншого водія.

Увагу патрульних привернув той факт, що щоловік за кермом автобуса перебував без маски, при цьому, не вгаваючи, спілкувався із кимось по телефону.

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Коли маршрутку з пасажирами зупинили, 33-річний чоловік навідріз відмовився проходити тест на сп’яніння та їхати із патрульними, аби пройти огляд у нарколога.

Візуально у затриманого спостерігалися всі ознаки вживання наркотичних речовин. Щодо нього склали протоколи за фактами порушень за ч.1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння) та протокол за ст. 44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) КУпАП. Про його стан повідомили директору автопарку.

Нагадаємо, Знай писав, що в Дніпрі маршрутник накричав на дитину і змусив його платити за проїзд.

Знай повідомляв, що в Києві маршрутник їздив по місту з кошеням в моторному відсіку.

Нещодавно Знай передавав, що в Тернополі у громадському транспорті з'являться контролери.