Уже в суботу, 3 жовтня, в Україну знов повернеться тепла сонячна погода. У більшості регіонів можливі дощі та зливи, проте на сході опади не очікуються.

Про це на своїй сторінці у Facebook написала синоптик Наталя Діденко.

"Температура повітря підвищиться і протягом дня досягатиме +19-+24 градусів. Повітря вже насичене вологою, частішають тумани, хоча основні дощі вихідними залишать нашу територію", - розповіла синоптик.

Що стосується столиці, то погода буде ідеальною для прогулянок у парках та лісах - мінімум опадів, тепло і вогко. Температура київського повітря підніметься до +20 - +22 градусів, єдина невеличка перешкода - поривчастий вітер, який посилиться у неділю.

"Погода найближчих вихідних - якраз для зустрічей, валяння на дивані з книжечкою, збирання грибів, провітрювання килимів, порання з балконними квітами, близькими поїздками по національних парках та заповідниках, словом, сприятлива погода. А ще й магнітні бурі нарешті втихомирюються". - додала Діденко.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

До речі, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке ставатиме сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв Знай. ua, погода в Україні на 23 вересня побалує теплим сонечком.

Також Знай. ua писав, що у Києві очманіла стихія накоїла бід, машини в друзки, дахи на асфальті. На одній з багатоповерхівок ураган ледь не зніс половину покрівлі з балконів на верхньому поверсі.