Чиновник, якого вигнав Зеленський балотується в мери Борисполя. Про це розповіли у виданні "Українська правда".

Повідомляється, що секретар Бориспільської міської ради Ярослав Годунок зібрався зайняти пост мера Борисполя. Він балотується від партії Олега Ляшка.

Читайте Знай в Google News!

На офіційній зустрічі в 2019 році в Борисполі Володимир Зеленський вигнав Ярослава Годунка із залу зі словами: "Вийди звідси, розбійник". Причиною такої поведінки президента стало те, що він виявив інформацію про судимість Годунка.

Після цього Годунок хотів судитися з Зеленським, але через день змінив своє рішення.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Примітно, що про наявність судимості Годунка ніде не вказано. Однак згідно з інформацією УП, 16 травня 2002 року Святошинський районний суд Києва засудив Годунка на 5 років за те, що він як водій автомобіля "Беркута" брав участь у пограбуванні квартир. Однак пізніше його звільнили від покарання і призначили випробувальний термін на 3 роки з огляду на каяття і відшкодування збитку.

Також у 2004 році Годунок був серед представників партії "Пора", які були затримані СБУ.

У вересні 2019 року Ярослав Годунок побився з активістом Ігорем Пєтровскісом у приміщенні Бориспільської міської ради. Після цього йому вручили підозру про хуліганство.

Ярослав Годунок, фото: Українська правда

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на прийом до мера прийшов смугастий гість, Садовий показав дивне фото

Як повідомляв портал "Знай.uа", в Україні знайшовся єдиний чесний кандидат

Також, "Знай.uа" писав, що Ляшко продаватиме маски харків'янам у метро