У Києві на карантин повністю закрилися вже 5 освітніх закладів через захворювання серед педагогів.

Про це під час брифінгу заявив мер Києва Віталій Кличко.

"Місто продовжує контролювати дотримання протиепідемічних заходів у навчальних закладах. На сьогодні в столиці закриті на карантин 5 шкіл – через випадки захворювання серед вчителів. По дві – в Оболонському та Печерському районах. І одна школа – у Святошинському районі. У 118 школах на самоізоляції та дистанційному навчанні загалом 276 класів, де є хворі учні", – заявив градоначальник.

На сьогодні у столиці на коронавірус хворіють 366 учнів та 193 вчителя. Що стосується дитсадків, то тимчасово на карантині перебувають 32 групи. Два заклади закриті повністю. Один у Деснянському районі, другий - у Печерському.

"Поки що нам вдається контролювати ситуацію. За кожною школою та садочком закріплений санітарний лікар, який, згідно з регламентом, ухвалює рішення про запровадження карантинних заходів. Я ж укотре звертаюся до батьків: пояснюйте дітям, чому важливо дотримуватися правил гігієни та безпеки. Слідкуйте за здоров’ям вашої дитини, і якщо в неї є ознаки ГРВІ – одразу звертайтеся до лікаря", – додав Кличко.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, коронавірус почав косити маленьких українців, медики розриваються.

Як повідомляв Знай. ua, у школах введуть страхування від Covid-19, кому доведеться оформляти документи.

Також Знай. ua писав, що Китайський вірус змінює своє "обличчя", лікар заявила про нові симптоми.