У 2020 році в рамках першого етапу реконструкції Деснянської водопровідної станції в Києві планують розпочати будівництво цеху з очищення промивних вод.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби "Київводоканалу".

Так, комунальники зазначили, що завдяки новій технології припиниться скидання продуктів очищення в Русанівську протоку: твердий осад будуть утилізувати, причому безпечно. Проект передбачений еко-стратегією розвитку "Київводоканалу" і обійдеться бюджету в 737 млн 673 тис. гривень.

Нагадаємо, депутатку від "Слуги народу", що балотується на посаду мера Києва, Ірину Верещук спіймали на брехні щодо будівництва довгоочікуваного метро на Троєщину. Так, у соціальних мережах помітили, як "слуга" примудрилися протирічити самій собі у заявах, зроблених з різницею всього у кілька тижнів.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Відзначимо, що мер Києва Віталій Кличко зумів протягнути рішення про те, щоб виділити компанії "смотрящего" Дениса Комарницкого 400 мільйонів гривен, незважаючи на обурення деяких депутатів.

Нещодавно Віталій Кличко потрапив під гарячу руку Верещук: "Здається, у когось проблеми з арифметикою. Або з бажанням розбиратися з нагальними проблемами киян" , - заявила "слуга".