У Києві поліція з'ясовує обставини загибелі співробітниці американського посольства, тіло якої виявили у лісосмузі на вулиці Толбухіна з травмою голови в середу, 30 Вересня.

У четвер, 1 жовтня, оперативники провели слідчий експеримент, фото якого на своїй сторінці в Facebook опублікував директор Департаменту комунікацій МВС Артем Шевченко.

Обставини загибелі службовиці поки не з'ясували. Жінку знайшли непритомною на залізниці, на голові була рана від удару тупим предметом. Відзначається, що постраждала була одягнена в спортивний костют, на ній були навушники. Жінку госпіталізували, проте врятувати не зуміли: вона померла по приїзду в лікарню.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги
Показати ще

За однією з версій, жінку збив потяг, наближення якого вона не чула через навушники. За другою версією, на працівницю посольства напали. За інформацією правоохоронців, на жінку міг напасти чоловік зростом близько 190-200 см і у віці 30-40 років.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Львові невидимий вбивця пробрався в квартиру з дітьми. Малюків у стані середнього ступеня тяжкості госпіталізували до дитячої лікарні ім. П. Орлика

Як повідомляв "Знай.ua", в Києві рятують важко хворого хлопця, батьки вбили подробицями: "Паралізований, відмовляють легені". У Київській області відсутні виїзні паліативні дитячі бригади.

Знай.ua писав, у Києві дітей з аутизмом били співробітники інтернату - "Батьків не пускали"