Лідерка партії "Голос" Кіра Рудик захворіла на коронавірусну інфекцію.

Про це у своєму Telegram-каналі повідомив народний депутат від "Блоку Петра Порошенко" Олексій Гончаренко.

Наразі невідомо, в якому стані перебуває нардепка. Обставини і подробиці встановлюються. Сама Рудик поки мовчить.

Раніше COVID-19 підтвердили у Борислава Берези.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, на дебатах у телевізійному форматі зустрілилися двоє кандидатів на пост мера Києва - Борислав Береза и Єгор Фірсов. Зустріч обернулася скандалом із взаємними образами. Так, глави Еко партії та Екологічної альтернативи влаштували словесні баталії в ефірі українського каналу.

Тим часом мер міста Дніпро, Борис Філатов розповів про атаку, яку готують проти нього противники. Йдеться про клонів-однофамільців. Мера Дніпра Борис Філатов на своїй сторінці в Фейсбук резюмував процес реєстрації кандидатів на посаду міського голови і розповів про підготовку атаки клонів.

Нагадаємо, на зустрічі з жителями міста мера Дніпра облили зеленкою. Інцидент стався на зустрічі з городянами на Лівому березі за адресою Марії Лисиченко, 11. Борис Філатов відповідав на запитання дніпрян, і несподівано хтось із натовпу запустив у нього бульбашку із зеленкою.

Також портал Знай.ua писав, що Зеленський наробив галасу в Дніпрі, українці не розгубилися: "до Бени відзвітувати прилетів"

Також портал Знай.ua писав, що Під Дніпром будинок почав розсипатися на очах у мешканців-люди бігли, штукатурка падала на голови