На дебатах у телевізійному форматі зустрілилися двоє кандидатів на пост мера Києва - Борислав Береза и Єгор Фірсов. Зустріч обернулася скандалом із взаємними образами.

Так, глави Еко партії та Екологічної альтернативи влаштували словесні баталії в ефірі українського каналу.

Сварка почалася після того, як Фірсов випадково назвав свого візаві Бориславом Розенблатом. Береза не став мовчати і сприйняв помилку як особисту образу, гнівно відповівши Фірсову: “Ви г*вно чи що? Ви ведете себе, як г*вно…”.

На цьому Береза вирішив не спинятися і спробував відповісти тим самим, назвавши Фірсова прізвищем іншого екснардепа Єгора Соболєва.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Тим часом мер міста Дніпро, Борис Філатов розповів про атаку, яку готують проти нього противники. Йдеться про клонів-однофамільців. Мера Дніпра Борис Філатов на своїй сторінці в Фейсбук резюмував процес реєстрації кандидатів на посаду міського голови і розповів про підготовку атаки клонів.

Нагадаємо, на зустрічі з жителями міста мера Дніпра облили зеленкою. Інцидент стався на зустрічі з городянами на Лівому березі за адресою Марії Лисиченко, 11. Борис Філатов відповідав на запитання дніпрян, і несподівано хтось із натовпу запустив у нього бульбашку із зеленкою.

Також портал Знай.ua писав, що Зеленський наробив галасу в Дніпрі, українці не розгубилися: "до Бени відзвітувати прилетів"

Також портал Знай.ua писав, що Під Дніпром будинок почав розсипатися на очах у мешканців-люди бігли, штукатурка падала на голови