І лідера політичної сили "Еко партія" Борислава Берези, що бере участь у виборах мера Києва, виявили коронавірус.

Про це сам політик написав у своєму Facebook. Береза також уточнив, що його діти, на щастя, вірус не підхопили.

"Всі зустрічі, особиста передвиборча активність та ефіри скасовуються. Хоча ефіри по скайпу залишаються. А все інше ставимо на паузу. Будемо лікуватися", - написа Береза.

Помните, как в фильме "Иван Васильевич меняет профессию" Леонид Куравлев пел "Счастье вдруг, в тишине, постучалось в...

Geplaatst door Borislav Bereza op Maandag 28 september 2020

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, на дебатах у телевізійному форматі зустрілилися двоє кандидатів на пост мера Києва - Борислав Береза и Єгор Фірсов. Зустріч обернулася скандалом із взаємними образами. Так, глави Еко партії та Екологічної альтернативи влаштували словесні баталії в ефірі українського каналу.

Тим часом мер міста Дніпро, Борис Філатов розповів про атаку, яку готують проти нього противники. Йдеться про клонів-однофамільців. Мера Дніпра Борис Філатов на своїй сторінці в Фейсбук резюмував процес реєстрації кандидатів на посаду міського голови і розповів про підготовку атаки клонів.

Нагадаємо, на зустрічі з жителями міста мера Дніпра облили зеленкою. Інцидент стався на зустрічі з городянами на Лівому березі за адресою Марії Лисиченко, 11. Борис Філатов відповідав на запитання дніпрян, і несподівано хтось із натовпу запустив у нього бульбашку із зеленкою.

Також портал Знай.ua писав, що Зеленський наробив галасу в Дніпрі, українці не розгубилися: "до Бени відзвітувати прилетів"

Також портал Знай.ua писав, що Під Дніпром будинок почав розсипатися на очах у мешканців-люди бігли, штукатурка падала на голови