У Києві, неподалік від Центрального залізничного вокзалу, на рейки впала огорожа. Про подробиці події пише "Муніципальна Варта Києва" у Facebook, посилаючись на "Київ Оперативний".

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що в суботу, 26 вересня, на переході від швидкісного трамвая до Центрального залізничного вокзалу обвалилася огорожа, яка відділяла пішохідну зону від шляхів міської електрички.

"Той випадок, коли стихійна торгівля може призвести до жертв і катастроф. Прямо біля Центрального вокзалу столиці роками стоять барикади з мотлоху. Тут ви можете купити все - від контрабандних сигарет до ананасів. Мотлохом захаращено все. Мотлохом обвішані і огорожі вокзалу. Сьогодні ці огорожі впали на рейки. На щастя, цього разу ніхто не постраждав", - пише "Муніципальна Варта Києва".

Популярні новини зараз
Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Києві помітили "євробляху", номери якої дуже розсмішили користувачів мережі.

Як повідомляв портал Знай.иа, стала відома причина розгерметизації газопроводу, яка сталася нещодавно під Чабанами Київської області.

Також Знай.иа писав, що у Києві нарешті запланували реконструкцію найважливішого мосту Патона, який знаходиться в жахливому стані - державні органи нарешті погодили найважливіші питання.