Стала відома причина розгерметизації газопроводу, яка сталася нещодавно під Чабанами Київської області. Детальніше про це розповів головний інженер ТОВ "Оператор ГТС України" Юрій Зябченко, передає прес-служба компанії.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що причиною аварії під Чабанами, яка сталася вночі 15 вересня, стало недостатньо якісне зварювання конструкції.

"Виходячи з уже зібраної інформації, з високою ймовірністю можна констатувати, що розгерметизація сталася через невідповідну якість зварного з'єднання, допущеного при будівництві газопроводу",-сказав Зябченко.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У той же час головний інженер повідомив, що на даний момент газопровід функціонує в штатному режимі. Всі ремонтні роботи, які проводилися на аварійній ділянці, були проведені у відведені терміни.

Юрій Зябченко зазначив, що оператор ГТС вже передбачив всі можливості запобігання подібних ситуацій надалі. Компанія провела діагностику та ремонтні роботи, а також приділила особливу увагу газопроводам, розташованим поблизу населених пунктів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Історичний район Києва перекрили через бляшану банки, вибухотехніки терміново прибули на місце НП.

Як повідомляв портал Знай.иа, Лівий берег Києва затягнула отруйним димом.

Також Знай.иа писав, що у Києві вогонь охопив Пироговське сміттєзвалище, люди, що живуть неподалік, скаржаться на неймовірний сморід і чорний густий дим.