У четвер ввечері, 24 вересня, у Києві патрульні зупинили жінку-водія, яка перебувала за кермом у нетверезому стані. В якості хабара дівчина запропонувала копам повечеряти у неї вдома з вином і м'ясом.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє патрульна поліція Києва.

"Автомобіль спочатку наїхав на бордюрний камінь на вулиці Новогоспітальній, а потім невпевнено продовжив рух. Під час спілкування патрульні помітили у водія явні ознаки алкогольного сп'яніння", - йдеться в повідомленні поліції.

Копи додали, що спочатку дівчина погодилася пройти алко-тестер, але потім передумала і спробувала втекти з місця події. Правоохоронці наздогнали її, затримали і наділи наручники, доставивши у відділення. Затримана не заспокоїлася і почала пропонувати копам своєрідний хабар: повечеряти у неї вдома з вином і м'ясом.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

На її жаль, поліцейські відмовилися і склали на жінку протоколи - за ч.1 ст. 130 (керування транспортним засобом у стані сп'яніння) і за ст. 122-2 (невиконання водіями вимог про зупинку) КпАП.

Водійка з ознаками сп'яніння тікала від патрульних

Водійка з ознаками сп'яніння тікала від патрульних і від проходження огляду відмовилася, бо "не сподобалися свідки" Уночі, 18 вересня, патрульні звернули увагу на автомобіль Toyota, який під час маневру наїхав на бордюрний камінь на вулиці Новогоспітальній, а потім невпевнено продовжив рух. Інспектори подали водію сигнал про зупинку, але зупинився автомобіль не одразу. За кермом позашляховика перебувала жінка. Під час спілкування патрульні помітили у неї явні ознаки алкогольного сп'яніння. Інспектори запропонували водійці пройти освідування на стан сп'яніння на місці, на що вона погодилася та передала охоронцям порядку свої документи. Коли ж патрульні вдалися до пошуків свідків для проведення процедури згідно з вимогами законодавства, жінка раптово почала тікати. Переслідування тривало не довго: втікачка заїхала у підземний паркінг, де її наздогнав автопатруль. Зважаючи на поведінку громадянки, охоронцям порядку довелося її затримати та застосувати кайданки. Від проходження огляду жінка відмовилась, мотивуючи відмову тим, що свідки їй не подобаються. Патрульні склали на водійку протоколи за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння) та за ст. 122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку) КУпАП. #Kyivpatrol Бажаєте знати ще більше? Слідкуйте за нами у нашому telegram-каналі: https://t.me/kyivpatrol

Geplaatst door Патрульна поліція Києва op Dinsdag 22 september 2020

Нагадаємо, раніше у Києві мати з дитиною потрапили під колеса сміттєвоза, морг і реанімація- " водій лика не в'язав"

Як повідомляє портал Знай.uа, водіям-порушникам депутати вдарять по кишені: що потрібно знати про нові штрафи

Також Знай.uа писав, що чоловік, який вчинив наїзд на трьох студенток-медиків у Києві, виявився офіцером управління, начальником курсу факультету підготовки військових лікарів.