У четвер, 24 вересня, в столичному метро затримали хлопця в неадекватному стані. На станції метро "Житомирська" пасажир несподівано накинувся на поліцейського.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила прес-служба поліції Києва.

Правоохоронці зазначають, що чоловік поводився підозріло, і його зупинили перевірити документи. Не довго думаючи, той вдарив поліцейського і намагався втекти. Не вийшло. При собі у 24-річного киянина знайшли коноплю та галюциногенні гриби.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Молодому чоловіку повідомили про підозру у вчиненні двох кримінальних злочинів - насильство щодо співробітника поліції та придбання, зберігання, перевезення наркотиків. Поки що суд відправив порушника на нічний домашній арешт. Хлопцеві загрожує до п'яти років в'язниці.

Тим часом у Києві затримали розумника, який намагався передати наркотики затриманим у СІЗО за допомогою квадрокоптера. Тепер чоловікові загрожує позбавлення волі на строк до 10 років та конфіскація майна.

Нещодавно у Київській області схопили банду, яка займалася викраденням автомобілів по всій Україні. Про це Департамент карного розшуку МВС повідомив у своєму Telegram-каналі в неділю, 20 вересня. Так правоохоронці затримали організатора і чотирьох подільників, які отримували доступ до машини за допомогою спеціального приладу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в Івано-Франківській області пройшов суд над пенсіонеркою через дії її собаки.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Рівненській області загадково загинув підліток.