У Києві затримали розумника, який намагався передати наркотики затриманим у СІЗО за допомогою квадрокоптера. Тепер чоловікові загрожує позбавлення волі на строк до 10 років та конфіскація майна.

У прес-службі столичної поліції розповіли, що в понеділок, 21 вересня, при патрулюванні вулиці Дегтярівської (біля Лук'янівського СІЗО) поліцейські помітили підозрілого чоловіка. При "знайомстві поближче" виявилося, що у 32-річного уродженця Київської області при собі є квадрокоптер і наркотичні речовини.

"Як встановили правоохоронці, затриманий за допомогою квадрокоптера намагався перекинути наркотичні засоби на територію СІЗО. В ході першочергових слідчих дій поліцейські вилучили у зловмисника дрон, мобільний телефон, більше 40 пакетів з ймовірно наркотичною речовиною і кілька пластинок з таблетками", — повідомили в поліції.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Пізніше з'ясувалося, що затриманий раніше не раз був судимий за шахрайство, крадіжки, наркозлочини і викрадення авто. На момент затримання він перебував у розшуку за злочини, пов'язані з обігом наркотиків.

Нещодавно у Київській області схопили банду, яка займалася викраденням автомобілів по всій Україні. Про це Департамент карного розшуку МВС повідомив у своєму Telegram-каналі в неділю, 20 вересня. Так правоохоронці затримали організатора і чотирьох подільників, які отримували доступ до машини за допомогою спеціального приладу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в Івано-Франківській області пройшов суд над пенсіонеркою через дії її собаки.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Рівненській області загадково загинув підліток.

Також Знай.ua писав, що франківчанин через суд хотів відмовитися від дитини "з пробірки".