В українській столиці до 2025 року планують звести новий аеропорт, спеціально для безпілотних літальних апаратів. Проєкт розробили представники Всеукраїнської федерації власників безпілотників.

Про це повідомив Тарас Трояк - дистриб’ютор DJI в Україні. За його словами, це буде перший в Україні аеропорт для дронів.

Трояк каже, що скоро ринок дронів в Україні сягне 500 мільйонів гривень, а в наступному році можемо говорити про збільшення суми вдвічі - до 1 мільярда гривень. Тож будівництво повністю себе окупить.

Тим часом у Києві затримали розумника, який намагався передати наркотики затриманим у СІЗО за допомогою квадрокоптера. Тепер чоловікові загрожує позбавлення волі на строк до 10 років та конфіскація майна.

Популярні новини зараз
Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Нещодавно у Київській області схопили банду, яка займалася викраденням автомобілів по всій Україні. Про це Департамент карного розшуку МВС повідомив у своєму Telegram-каналі в неділю, 20 вересня. Так правоохоронці затримали організатора і чотирьох подільників, які отримували доступ до машини за допомогою спеціального приладу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в Івано-Франківській області пройшов суд над пенсіонеркою через дії її собаки.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Рівненській області загадково загинув підліток.

Також Знай.ua писав, що франківчанин через суд хотів відмовитися від дитини "з пробірки".