Кілька місяців тому на столичній Троєщині з'явився великий напис у назвою району. Так комунальники вирішили облагородити район Києва, за яким закріпилася не найдобріша слава. Репутацію неблагонадійної частини міста невідомі жартівники підтвердили дуже скоро: судячи з напису, район називається Роєщина - першу букву вкрали.

Про це повідомляє Telegram-канал Kyiv News.

Автор публікації зазначає, що і відповідна реакція гідна оплесків. Букву стягнули кілька тижнів тому і досі "Роєщина" тішить око жителів Києва. Відсутню букву так не додали, інші-не прибрали.

Раніше з'явилися нові деталі моторошної НП в Київській області, яка серйозно перелякала місцевих жителів. "Був звук у вигляді вибуху, а потім почав труїти повітря. І при чому воно спочатку затихне, а потім посилиться. Я відразу вийшла і знаю, що тут є газопровід великого тиску, і відразу зрозуміла, що тут щось сталося з ним (газопроводом-ред.). Здивувало, що не було полум'я, тобто, це було щось аварійне, а не диверсія", - розповіла мешканка Чабанів.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що в Києві проходять лікування три курсантки, на яких наїхав п'яний майор. Батьки дівчат розповіли, що ампутовані кінцівки у їхніх дочок - не просто від того, що майор наїхав на них, а від того, що він кілька разів переїхав дівчат, намагаючись виїхати з місця події.

Також Знай повідомляв, що під Києвом виявили 12-річного водія на Ланосі. Він катав своїх друзів. Автор запису Сергій Гусак розповідає, що брав участь у веломарафоні і якраз зупинився перекусити, коли помітив юного "Шумахера".