З'явилися нові деталі моторошної НП в Київській області, яка серйозно перелякала місцевих жителів.

"Був звук у вигляді вибуху, а потім почав труїти повітря. І при чому воно спочатку затихне, а потім посилиться. Я відразу вийшла і знаю, що тут є газопровід великого тиску, і відразу зрозуміла, що тут щось сталося з ним (газопроводом-ред.). Здивувало, що не було полум'я, тобто, це було щось аварійне, а не диверсія", - розповіла мешканка Чабанів, передає Telegram-канал Pavlovsky News.

Правоохоронці запевняють, що сам вибух прогримів під землею, саме через це утворилася значна яма. Поліція оточила місце вибуху і не підпускає до нього нікого: поки що невідомо, чи виходить ще газ з труби. На місці працюють фахівці.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Інформації про постраждалих поки що не надходило.

"Пишуть, що був вибух труби газу під високим тиском у Чабанах. Начебто, евакуюють звідти людей. Пожежні та газові служби виїхали. Друзі, у нас тут якась жесть! Дикий шум, як ніби виривається газ з величезною силою або пожежа. Це триває вже хвилин 15 і звук тільки посилюється, як звук з турбін літака, або коли ракета космічна злітає. Дуже голосно і він знову посилюється", - розповіла очевидиця.

Нагадаємо, Знай писав, що в Києві проходять лікування три курсантки, на яких наїхав п'яний майор. Батьки дівчат розповіли, що ампутовані кінцівки у їхніх дочок - не просто від того, що майор наїхав на них, а від того, що він кілька разів переїхав дівчат, намагаючись виїхати з місця події.

Також Знай повідомляв, що під Києвом виявили 12-річного водія на Ланосі. Він катав своїх друзів. Автор запису Сергій Гусак розповідає, що брав участь у веломарафоні і якраз зупинився перекусити, коли помітив юного "Шумахера".

Нещодавно Знай повідомляв, що у Львові в п'ятницю, 21 серпня, на території однієї з парковок на проспекті Червоної Калини автомобіль збив 10-річну дитину. Аварія сталася приблизно о 15: 20.