У вівторок, 15 вересня, в Києві у чоловіка вкрали банківську карту, і помітив він це не відразу. З ранку на смартфон йому почали приходити повідомлення про транзакції, які проводилися вночі в різних магазинах в районі Дарницької площі. Пізніше чоловік звернувся в банк і заблокував картку.

Про це на своїй сторінці в Facebook пише "Київ Оперативний". Відзначається, що за ніч злодій з відмінним почуттям пофігізму встиг витратити 2300 гривень.

"Відразу картку заблокував. У додатку на деяких транзакціях були вказані адреси магазинів, ну і, звичайно, час коли ця людина розплачувався нею. Картка з пей-пасом, тому пароль не завжди вимагали. За цілу ніч хлопчина нагуляв на 2300 грн", - йдеться в повідомленні.

Чоловік також зазначив, що з злодієм була жінка, якщо судити по камерах відеоспостереження. Потерпілий написав заяву в поліцію. Усім, хто впізнав шахрая на знімках, правоохоронці просять повідомити.

Внимание! #Розыск! 15 сентября вечером была украдена карточка приват банка. Сразу это не заметил вечером пришел домой и лег спать. С самого утра 16.09, когда проснулся, через приложение Приват24 начали приходить смс об ночных транзакциях (расплачивались всю ночь в разных магазинах на Дарницкой Площади). Сразу карточку заблокировал. В приложении на некоторых транзакциях были указаны адреса магазинов, ну и, естественно, время когда этот человек расплачивался ею. Карточка с пей-пасом, поэтому пароль не всегда требовали. За целую ночь парниша нагулял на 2300 грн. Адреса магазинов, где предоставили видео и скриншоты. Этот человек в двух магазинах был один,но на скриншотах видно, что в одном месте с ним была женщина еще. Заявление в полицию написал. Если кто узнал этого ночного гуляку, пожалуйста, сообщите в личку КО.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще
Geplaatst door Киев Оперативный op Dinsdag 22 september 2020

Нагадаємо, раніше У Києві банда аферистів впарила пенсіонерці пластиковий стаканчик за 10 тисяч.

Як повідомляє портал " Знай.ua» В Україні зростає ціна оренди житла - як не стати жертвою шахраїв.

Також " Знай.ua " писав, що У Києві банда школярів заробила шалену суму, здаючи в оренду квартири-примари.