Кандидат у мери Києва від "Слуги народу", народний депутат Ірина Верещук у 2015 році їздила до Москви на вручення премії її подрузі — російській пропагандистці Марині Ахмедовій.

Про це повідомляє активіст Томаш Барт з посиланням на публікацію CCI France Russie того року.

Відзначається, що 27 березня 2015 року в московському центрі документального кіно відбулася перша церемонія вручення премії газети Le Courrier de Russie.

Тоді п'ять видатних діячів культури і благодійників з Росії і Франції отримали нагороди "за незалежність суджень і сміливість у відстоюванні своєї позиції".

Так, в номінації "Кращий журналіст" була представлена, зокрема, пропагандистка Ахмедова.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Відзначається, що "лауреат отримувала премію в супроводі своєї подруги Ірини Верещук, колишнього мера міста Рава-Руська в Західній Україні".

"Верещук була в Москві в 2015 році? Як повідомляє газета "Le Courrier de Russie", 27.03.15 в московському центрі документального кіно відбулася церемонія вручення премії Марині Ахмедовій "за непросту працю репортера на Донбасі". Відзначається, що лауреат отримувала премію в супроводі своєї подруги Ірини Верещук, колишній мер міста Рава-Руська в Західній Україні”, - написав на своїй сторінці у Фейсбуці польський активіст Томаш Барт.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Верещук хоче зняти кандидатуру через саботаж" смотрящего " Комарницкого, Шлапак і Тищенко, - блогер

Як повідомляє портал «Знай.иа» Вибори мера Києва: кияни показали свого фаворита, шанси Кличка тануть на очах

Також «Знай.иа " писав, що Верещук викликала Кличка на дебати, кияни запасаються попкорном: "Мері Поппінс і Залізний Дроворуб"