Під Києвом поліція затримала чоловіка, який підозрюється в жорсткому вбивстві своєї бабусі. Про подробиці події розповідає прес-служба ГУНП в Київській області.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався в п'ятницю, 18 вересня. О 13:30 на гарячу лінію "102" надійшов виклик про умисне вбивство жінки. За словами заявника, зловмисник втік з місця злочину.

Як з'ясувалося, підозрюваним виявився 32-річний житель Кагарлицького району. Батько зловмисника приїхав до своєї матері, щоб провідати. У дворі на нього накинувся розлючений син з гумовим шлангом в руках. Бійку помітив сусід і кинувся допомагати чоловікові. Через якийсь час нападник втік з місця злочину в невідомому напрямку.

Коли чоловік зайшов у будинок, то побачив свою матір мертвою біля ліжка - у неї була розбита голова. Батько зловмисника відразу ж звернувся в поліцію, назвавши прикмети сина. Орієнтування було передано всім нарядам поліції міста Кагарлик.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Незабаром зловмисник був виявлений неподалік села - він тікав через поле в бік Києва. Підозрюваний був затриманий згідно зі статтею 208 КПК України і доставлений в СІЗО. На даний момент поліція встановлює мотиви передбачуваного злочинця.

За фактом події правоохоронці відкрили кримінальне провадження згідно частини 1 статті 115 КК України. Санкція статті передбачає тюремне ув'язнення строком від 7 до 15 років.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Києві молодий чоловік зірвався з даху паркувального комплексу і загинув на місці від отриманих травм.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Києві компанія неадекватних літніх чоловіків заради розваги понівечили припаркований автомобіль.

Також Знай.иа писав, що під Києвом 13 китайців-нелегалів тримали в рабстві.