У ніч на п'ятницю, 18 вересня, в Києві загорілася житлова квартира. Під час пожежі рятувальники евакуювали 5 мешканців у Дніпровському районі. Вогонь охопив квартиру на першому поверсі, повністю забиту мотлохом. НП сталася на вулиці Академіка Шліхтера.

Як повідомляють рятувальники, на момент їхнього прибуття господарі перебували на вулиці. Гасіння вогню ускладнювалося тим, що в квартирі знаходилося дуже багато мотлоху - старих речей, які рятувальникам доводилося буквально мішками викидати з вікна.

Вогонь локалізували за 20 хвилин, ще через 10 - повністю загасили. Пожежа пошкодила меблі, стіни, стелю, причому не тільки квартири, а й під'їзду. Щоб впоратися з НП, знадобилося 20 рятувальників. Причини загоряння з'ясовуються. На щастя, обійшлося без загиблих і травмованих.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Раніше з'явилися нові деталі моторошної НП в Київській області, яка серйозно перелякала місцевих жителів. "Був звук у вигляді вибуху, а потім почав труїти повітря. І при чому воно спочатку затихне, а потім посилиться. Я відразу вийшла і знаю, що тут є газопровід великого тиску, і відразу зрозуміла, що тут щось сталося з ним (газопроводом-ред.). Здивувало, що не було полум'я, тобто, це було щось аварійне, а не диверсія", - розповіла мешканка Чабанів.

Нагадаємо, Знай писав, що в Києві проходять лікування три курсантки, на яких наїхав п'яний майор. Батьки дівчат розповіли, що ампутовані кінцівки у їхніх дочок - не просто від того, що майор наїхав на них, а від того, що він кілька разів переїхав дівчат, намагаючись виїхати з місця події.

Також Знай повідомляв, що під Києвом виявили 12-річного водія на Ланосі. Він катав своїх друзів. Автор запису Сергій Гусак розповідає, що брав участь у веломарафоні і якраз зупинився перекусити, коли помітив юного "Шумахера".

Нещодавно Знай повідомляв, що у Львові в п'ятницю, 21 серпня, на території однієї з парковок на проспекті Червоної Калини автомобіль збив 10-річну дитину. Аварія сталася приблизно о 15: 20.