У Києві в ніч з 17 на 18 вересня компанія неадекватних немолодих чоловіків заради розваги понівечили припаркований автомобіль. Про це йдеться у повідомленні спільноти «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

«Вночі на проспекті Правди, 66, двоє неадекватів невідомо навіщо вирішили цеглою побити припарковану автівку, після чого втекли», - розповіли у спільноті.

Зазначається, що зловмисники були затримані небайдужими громадянами, після чого їх передали наряду патрульної поліції. Треба додати, що затриманим на вигляд – близько 40-50 років, але їхня "підліткова" поведінка викликала неабиякий подив серед українців.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Фото « " Київ Оперативний»
Фото « " Київ Оперативний»

«Що з людьми відбувається? Дорослі люди, і такі гівнисті», «Дожили до сивих шмарклів, а паскудять як підлітки. Банда-цегла», - обурюються у коментарях кияни.

«Дорослі, а мізків немає», «Чому цілі? Треба було підрехтувати!», «Спіймати і відрізати пальці», - висловлюють свою думку з приводу події коментатори.

Нагадаємо, раніше У Києві банда аферистів впарила пенсіонерці пластиковий стаканчик за 10 тисяч.

Як повідомляє портал " Знай.ua» В Україні зростає ціна оренди житла - як не стати жертвою шахраїв.

Також " Знай.ua " писав, що У Києві банда школярів заробила шалену суму, здаючи в оренду квартири-примари.