У Києві на знаменитій Шулявці розігнали вуличних торговців, які стали вже звичним явищем. Про це повідомили у столичній патрульній поліції.

Повідомляється, що черговий рейд з ліквідації стихійної торгівлі був проведений в Солом'янському районі. Там раніше були виявлені факти продажу різної продукції, в тому числі і продовольчої, в непристосованих для цього місцях.

Зокрема, перевіряючим вдалося ліквідувати точки стихійної торгівлі на вулицях Борщагівська, Вадима Гетьмана, Гарматній і в Політехнічному провулку.

Відносно продавців були складені адміністративні протоколи за ст. 152 і 160.

У Солом'янській районній адміністрації зазначили, що в майбутньому продовжать перевіряти вулиці з метою не допустити повернення стихійних торговців на звичні для них місця.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше стало відомо, що мер Києва Віталій Кличко зумів протягнути рішення про те, щоб виділити компанії" смотрящего " Дениса Комарницького 400 мільйонів гривень, незважаючи на обурення деяких депутатів. Це сталося 10 вересня на засіданні Київради. За словами депутатів, виділення додаткових коштів вміло приховали в проекті рішення про зміни в міському бюджеті. Корективи мали бути спрямовані на виплату зарплат комунальним перевізникам.

Нещодавно Віталій Кличко потрапив під гарячу руку Верещук: "Здається, у когось проблеми з арифметикою. Або з бажанням розбиратися з нагальними проблемами киян" , - заявила "слуга".

Нагадаємо, кияни жорстко розкритикували кандидатку в мери столиці Верещук: "Ти б місто спочатку вивчила, візіонер".