У Києві вогонь охопив Пирогівське сміттєзвалище, люди, що мешкають неподалік, скаржаться на неймовірний сморід і чорний густий дим.

Про це на сторнці групи "Сусіди. Голосіїв" повідомив киянин Андрій Жемера.

У коментарях люди пишуть, що це єдине звалище, де приймають тверді побутові відходи у Голосіївському районі. Кияни підкреслюють, що воно переповнене до такої міри, що його вже сто років як потрібно закрити і рекультивувати. Люди впевнені, що сміттєзвалище загорілося не випадково: хтось постарався і доклав до цього руку.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Раніше з'явилися нові деталі моторошної НП в Київській області, яка серйозно перелякала місцевих жителів. "Був звук у вигляді вибуху, а потім почав труїти повітря. І при чому воно спочатку затихне, а потім посилиться. Я відразу вийшла і знаю, що тут є газопровід великого тиску, і відразу зрозуміла, що тут щось сталося з ним (газопроводом-ред.). Здивувало, що не було полум'я, тобто, це було щось аварійне, а не диверсія", - розповіла мешканка Чабанів.

Нагадаємо, Знай писав, що в Києві проходять лікування три курсантки, на яких наїхав п'яний майор. Батьки дівчат розповіли, що ампутовані кінцівки у їхніх дочок - не просто від того, що майор наїхав на них, а від того, що він кілька разів переїхав дівчат, намагаючись виїхати з місця події.

Також Знай повідомляв, що під Києвом виявили 12-річного водія на Ланосі. Він катав своїх друзів. Автор запису Сергій Гусак розповідає, що брав участь у веломарафоні і якраз зупинився перекусити, коли помітив юного "Шумахера".

Нещодавно Знай повідомляв, що у Львові в п'ятницю, 21 серпня, на території однієї з парковок на проспекті Червоної Калини автомобіль збив 10-річну дитину. Аварія сталася приблизно о 15: 20.