У Києві мотоцикліст збив пішоходів на великій швидкості. В результаті аварії-троє загиблих, повідомляють в співтоваристві "Київ Оперативний" в соціальній мережі Facebook.

За попередньою інформацією, водій мотоцикла марки Yamaha летів на великій швидкості по проспекту Любомира Гузара.

«У якийсь момент на дорогу вийшов пішохід, хоча пішохідного переходу там немає. Мотоцикліст збив чоловіка на смерть. Від удару загинули також сам мотоцикліст і пасажир мотоцикла", - пишуть в співтоваристві.

Уточнюється, що пасажир помер не відразу, а в кареті швидкої допомоги по дорозі в лікарню.

На місці аварії працювала слідчо-оперативна група, яка з'ясовує всі обставини трагедії.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Фото « " Київ Оперативний»
Фото « " Київ Оперативний»

Відомо, що загиблому водієві було 23 роки, його пасажиру – 21 рік, а пішоходу - 55 років.

"Винні всі. І пішохід, який перебігав в недозволеному місці, і летить вдалину ангел", " Всесвіт звів в одній точці пішохода порушника і порушника на мото.. і троє пішли у вічність... поміркуйте над цим...", "Скільки горя принесли ці хлопці. Хрусти, які бачать це одумайтеся!», - пишуть в коментарях кияни.

Нагадавши, у Харкові дружина радника голови Сумської облдержадміністрації влаштувала п'яну ДТП. Дівчина за кермом Audi A3 врізалася в припарковану Honda і перекинулася.

Як повідомляв портал Знай.ІА, на автодорозі "Львів-Ужгород" сталася жахлива ДТП: водій не впорався з керуванням і протаранив двох комунальників, які ремонтували дорогу. Один з працівників загинув, другий отримав травми, його госпіталізували.

Також портал Знай.ІА, писав, що під Києвом соратниця Зеленського збила дитину на шаленій швидкості, цинізм зашкалює: "я тебе бл**ь, с**а урою".