Стало відомо про те, що під Києвом зник підліток. Ніхто не знає де він.

Таким чином, повідомляється, що в Іванівське відділення поліції надійшло повідомлення про зникнення 15-річного Келлі Джошуа Віталія.

Вранці вівторка, 15 Вересня, хлопець пішов з дому в селі Коленці.

Був одягнений дитина у фіолетову футболку, в сорочку сіро-чорну клітку, а також сірі шорти до колін. З собою у нього може бути зелений велосипед.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Батьки не знаходять собі місця. Зараз співробітники правоохоронних органів і всі небайдужі займаються пошуком підлітка.

Якщо вам відомо про місцезнаходження хлопчика, наберіть за номером 102.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що в Тернопільській області поліція Бережанського району шукає 13-річного юнака Калимуна Михайла Васильовича. Він проживає в селі Вільхівець Бережанського району. 13 Вересня хлопець вийшов з дому і більше не повернувся.

Він вийшов з дому близько 17 годин і більше його ніхто не бачив. Молодий чоловік був одягнений в сіру кофту з капюшоном, футболку темного кольору і чорні шорти. На ногах у нього були чорні кросівки з білою підошвою.

Батьки і поліція просять повідомити будь-яку наявну інформацію про місце знаходження хлопця або де його бачили востаннє. Інформацію потрібно повідомити на гарячу лінію 102.

Нагадавши, Знай повідомляв, що у Києві оголошено в розшук 15-річного Миколу Радзевича. У неділю, 13 Вересня, хлопець пішов з дому, і більше його не бачили.

Також Знай повідомляв, що в Києві розшукують 11-річного хлопчика, який місяць тому пішов з дому і не повернувся.

Нещодавно Знай передавав, що на Буковині з будинку-інтернату втік 12-ти річний вихованець Оршівського будинку-інтернату.