Українці, які вилітають за кордон, зможуть безкоштовно здати ПЛР-тест на коронавірус прямо на території аеропорту "Бориспіль".

Як повідомили в прес-службі підприємства, такою можливістю зможуть скористатися власники преміальних карт від MasterCard.

Щоб безкоштовно здати тест, необхідно:

  • пройти попередню реєстрацію на тестування на спеціальному сайті (це потрібно зробити перед зверненням на стійку в аеропорту);
  • звернутися на стійку реєстрації №48 Fast Line в терміналі D, сказати про бажання здати тест і показати карту MasterCard;
  • право на безкоштовне тестування підтвердить агент на стійці: він авторизує карту через спецтермінал і відправить людину на здачу.

У прес-службі зазначили, що тест не обов'язково здавати в день вильоту, це можна зробити заздалегідь. Для цього потрібно приїхати в термінал В, і попередньо (за 10 хвилин) зателефонувати за номером + 38 (050) 415 09 09, щоб вас зустрів співробітник.

Трохи раніше в аеропорту "Бориспіль" аферисти поклали в кишені гроші українців:"16 квартир у Києві". Шахраям закидають статтю "Зловживання владою і службовим становищем".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, під Києвом ошукана працівниця забрала аптечну касу: "Нарахувала собі зарплату"

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.uа", під Харковом дітки влаштували собі шокуючу "розвагу" - розгромили кладовище і змилися по домівках.

Поліції вдалося встановити, що винуватцями події стали двоє братів у віці 6 і 11 років, а також дівчинка у віці 10 років. Крім цього, правоохоронці зараз встановлюють причетність до цього ще однієї 9-річної дівчинки, яка попередньо запропонувала своїм друзям "розважитися" на кладовищі.

Також "Знай.uа" писав про те, що грабіжник-наркоман став героєм анекдоту - порожні кишені, сльози і 8 років за гратами