Дівчина з Києва розповів про те, як в українців беруть тест на коронавірусну інфекцію.

Таким чином, повідомляється, що Катерина Іщенко захворіла ще тиждень тому, і розповіла про все, що встигло з нею статися за цей короткий період часу.

Коронавірус з Китаю, фото: Pixabay
Коронавірус з Китаю, фото: Pixabay

Перші симптоми жінка відчула ще в суботу, 4 вересня. Але це був звичайний грип, як подумала вона.

Ще через два дні проявили себе симптоми коронавірусу. Киянка відразу ж звернулася до сімейного лікаря, але, той опинився у відпустці.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Інший Вари сказав, що робити тест можна буде через 2 тиждень, а потім ще близько тижня чекати результат.

Її хотіли записати на здачу тесту на 24 вересня, через 17 днів після появи коронавірусних симптомів. За цей час вона могла видужати вже.

Катерина почала дзвонити в усі служби, але, там підтверджували, що можливості здати раніше-немає.

"Причина? У них за договором з НСЗУ законтрактована лише одна мобільна бригада, і ось вона не справляється. А хто винен? Але ніби КМДА, яка не дала якийсь дозвіл-підтвердження, без якого НСЗУ не хоче їм оплачувати ще одну бригаду. А вони ж зверталися. Я знову подзвонила в НСЗУ, які пояснили, що нехай собі тести роблять, тому що оплата у них за фактом наданих послуг. Мовляв, не у нас проблема", - пояснила ситуацію жінка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, вчені отримали грант на розробку вакцини від коронавірусу, найважливіші ліки століття можуть народитися в Україні.

Як повідомляв Знай. ua, головний епідеміолог вляпався в скандал через жертви covid.

Також Знай. ua писав, що в Україні шукають охочих посперечатися на 10 тис дол щодо зараження Covid-19.