Стало відомо про те, що кияни масово почали хворіти на пневмонію. Тільки за останню добу було госпіталізовано 36 осіб.

Таким чином, повідомляється, що мер Києва, Віталій Кличко заявив про те, що на сьогоднішній день в столичних лікарнях лікують 432 людини з пневмонією, і тільки за останню добу було госпіталізовано 32 людини.

Кияни масово хворіють на пневмонію, фото: скріншот з відео

Також, в стаціонарних лікарнях Києва лежать 232 особи, у яких поставлено діагноз коронавирусной хвороби. З них – 9 дітей, а також 51 чоловік перебуває у вкрай важкому стані, і підключені до апарату штучної вентиляції легенів.

Нагадаємо, за минулу добу в столиці COVID-19 виявили у 99 осіб. Всього, в Україні вже 39,014 випадків коронавіруса, з них, 940 зареєстрували тільки за останню добу, що є абсолютним рекордом з початку епідемії.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Найбільше хвороб було виявлено у Львівській області, Рівненської, а також у Києві.

Карантин влада продовжила до 31 липня, але він буде адаптивним. А починаючи з 24 червня, в столиці його дещо послабили. Тепер дозволили роботу кінотеатрів, театрів і музеїв. Можна заходити в заклади громадського харчування, тепер не тільки літні тераси, а також, відкрили оздоровчий СПА басейни.

При цьому, варто пам'ятати про правила карантину, які потрібно дотримуватися. А саме, носити маски і тримати дистанцію.

Нагадаємо, раніше Реформа Супрун може перетворити українців на сліпих і бездітних - у Києві протестують медики

Як повідомляє портал Знай.іа Хворий на рак син Віктора Павліка попрощався з близькими, серце на шматки - "Більше немає сенсу"

Знай.іа писав, що У Харкові з чорнобильської лікарні масово тікають медики бояться лікувати заражених китайським вірусом