Стало відомо про те, що в Києві Віталій Кличко заглох на мотоциклі. Довелося заправлятися з пляшки.

Таким чином, повідомляється, що у глави Києва закінчився бензин в мотоциклі, і тому йому довелося заправлятися прямо з п'ятилітрової пластикової пляшки, наплювавши на правила безпеки. Про це повідомили букви.

Кличко заправляє мотоцикл з пластикової пляшки

Любиш кататися - люби і тару з бензином возити 😅 Нічого особливого, просто у Кличка закінчилося паливо в мотоциклі і він заправляється з пластикової пляшки 🤔 https://bykvu.com/ua/movie/u-klichka-v-centri-kiieva-zakinchivsja-benzin-vin-zapravljavsja-z-plastikovoi-pljashki/

Geplaatst door Букви op Zaterdag 12 september 2020

Сталося це прямо в центрі столиці. І до слова, за нормами безпеки, заправляти в такий спосіб транспортний засіб заборонено, так як пластик накопичує статичну електрику.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Іскра може створитися при терті пального об стінки пластика. А це стає найчастіше причиною загоряння.

Нагадаємо, раніше в мережі з'явилася Декларація Віталія Кличка. З транспортних засобів на Кличка записаний мотоцикл вартістю в 600 тисяч гривень і причіп. На його дружину записано два автомобілі Toyota Sequoia 2014 року (1,3 мільйона гривень на момент продажу) і Land Rover Discovery, який був куплений в 2013 році за 640 тисяч гривень.

Торік, на посаді мера Кличко заробив понад 318 тисяч гривень. З цього випливає, що в місяць глава Києва повинен отримувати 26 тисяч гривень. Крім цього він отримав майже 700 тисяч гривень від Deutsche Bank від управління грошовими активами.

Нещодавно Віталій Кличко потрапив під гарячу руку Верещук: "Здається, у когось проблеми з арифметикою. Або з бажанням розбиратися з нагальними проблемами киян" , - заявила "слуга".

Нагадаємо, кияни жорстко розкритикували кандидатку в мери столиці Верещук: "Ти б місто спочатку вивчила, візіонер".

Як повідомляв інформаційний портал " Знай.ІА", жителі Києва хочуть, щоб у столиці заборонили проведення популярного заходу - вуличних ярмарків.